Breng omgevingscontrole naar een nieuw niveau.

Of u nu medicijnen in een vriezer wilt vervoeren of een optimale luchtkwaliteit in de operatiekamer wilt behouden, realtime informatie is van cruciaal belang. FreezerData houdt u 24/7 op de hoogte van alle omgevingsomstandigheden en waarschuwt u bij de minste afwijking.
proper monitoring of environmental conditions is critical

Een belangrijke meting missen is menselijk. Dankzij FreezerData worden uw systemen continu nauwlettend in de gaten gehouden. Het platform legt uw belangrijkste waardes vast en toont deze op een realtime dashboard. Tegelijkertijd analyseert het AI-algoritme de informatie en kan op deze manier eventuele storingen voorspellen.

Bewaak uw koelprocessen

Of u nu medicijnen in een vriezer wilt bewaren of een optimale luchtkwaliteit in de operatiekamer wilt behouden, realtime informatie is van cruciaal belang. FreezerData houdt u 24/7 op de hoogte van alle omgevingsomstandigheden en waarschuwt u bij de minste afwijking.

Of u nu medische hulpmiddelen, bloed of therapeutische producten vervoert of opslaat, een goede bewaking van de omgevingsomstandigheden is van cruciaal belang. FreezerData waarschuwt direct bij elke mogelijke verandering in de omgevingskwaliteit, ook op afstand. Het platform bewaakt verschillende parameters, waaronder druk, CO2- en O2-niveaus, vochtigheid en geleidbaarheid. Alle metingen worden elke minuut van elke dag geregistreerd.
Freezerdata in hospitals?

Elke medische instelling heeft te maken met strikte normen waaraan moet worden voldaan. Om dit voor u gemakkelijk te maken, verzamelt ons platform elke minuut gegevens die voor altijd op onze servers blijven staan. Ten tijde van een controle, kunt u eenvoudig binnen enkele seconden het juiste rapport van uw dashboard halen.

Voldoen aan de GxP normen

Er zijn momenten waarop u onmiddellijk toegang tot uw dossiers nodig heeft. Daarom houdt FreezerData gedetailleerde audittrails bij, compleet met historische gegevens van alle parameterwaarden en afwijkingen. Deze data is beschikbaar in een beveiligde cloudomgeving. Door deze data voldoet u aan de GLP, GMP en GDP.

Breid uw systemen uit

U kunt FreezerData aansluiten op elke 4-20mA-sensor waarmee u praktisch elke gewenste set parameters kunt bewaken. Het is mogelijk om FreezerData parallel te gebruiken met uw bestaande apparatuur. Dit zorgt er voor dat u geleidelijk zou kunnen migreren van uw bestaande systeem. Het platform blinkt uit in flexibiliteit en schalen gaat moeiteloos – FreezerData werkt zonder problemen met 10 of  10.000 sensoren.

Contact