De toekomst van koel technologie

GET TO KNOW US
We hebben FreezerData gecreëerd om temperatuurbewaking naar een nieuw niveau te brengen. Een combinatie van twintig jaar koel ervaring en de nieuwste technologie.

Wij zien dat temperatuurbewaking een upgrade nodig heeft. Daarom is FreezerData opgericht. Om te profiteren van technologieën zoals IoT. Zodat u optimaal de temperatuur kunt bewaken. Maar er is nog veel meer.

Het is mogelijk handmatig de temperatuur van al uw apparatuur op te nemen. Maar deze manier is achterhaald. FreezerData hanteert een moderne, proactieve benadering. Uw gegevens worden zowel opgeslagen als geanalyseerd. Zo wordt u ook gewaarschuwd voor toekomstige problemen.

Uw virtuele monteur

Het AI-model van FreezerData bevat alle kennis die we hebben opgedaan tijdens jarenlang onderhoudswerk. Dit is waarom we zeggen dat FreezerData uw "servicemonteur" is. We hebben het algoritme intern gebouwd en geleerd om fouten te herkennen voordat ze zich voordoen.

Centraliseer uw gegevens. Geen vendor lock-in.

FreezerData logt de data van zijn eigen sensoren en die van OEM's. Alles wordt opgeslagen in een gecentraliseerde online database. U bent eigenaar van uw gegevens.

Hierdoor kunt u meer datapunten in ons AI-algoritme invoeren. U krijgt altijd een compleet, realtime beeld van uw systemen. Daarnaast kan FreezerData ook onderhoudsvoorspellingen doen, waardoor u meer tijd heeft om actie te ondernemen.

Bekijk cases

Ontworpen om uw waardevolle opslag te beschermen.

Het platform is ontworpen om uw systemen non-stop te bewaken en te analyseren. Dit geeft u een uptime garantie van meer dan 99%.

Als de opslagomgeving een cruciale factor is voor uw goederen, dan is FreezerData ideaal voor u. Of u nu honderd of duizend eenheden moet bewaken, u ontvangt altijd de meest recente gegevens over al uw koelapparatuur.

Meer informatie
WAT MAAKT FREEZERDATA ZO ANDERS?
Geen verborgen kosten

U hoeft geen dure onderhoudscontracten af te sluiten. U hoeft ons niet eens te betalen om uw batterijen één keer per jaar te vervangen. Alles is bij de prijs inbegrepen.

Single point of failure

Zelfs als een van de FreezerData-apparaten om de een of andere reden stopt met werken zullen de andere blijven functioneren. Dit betekent minder onderhoud en meer flexibiliteit voor u.

Makkelijke Installatie

FreezerData is compatibel met uw huidige netwerk. Het is niet nodig om nieuwe kabels te leggen of nieuwe hardware te kopen. Er is ook geen IT-team ter plaatse nodig voor de installatie. Het is plug-and-play!

Volledige controle

FreezerData geeft u de zekerheid dat u altijd op de hoogte bent van uw systeemprestaties. Daarnaast helpt het u storingen vroegtijdig te voorkomen. U heeft altijd de controle over uw apparatuur.

Vertrouwd door pioniers

We werken samen met toonaangevende fabrikanten om onze klanten completere oplossingen te bieden. Van koelsystemen tot CO2-incubatoren, FreezerData kan worden geïntegreerd met zowel bestaande als nieuwe apparatuur.

IJskoud Amsterdam
Partner worden
Yarno
MEER OVERTUIGING NODIG?

Vraag een demo aan

Laat onze experts u demonstreren hoe FreezerData u waardevolle inzichten kan geven. Allemaal terwijl u tijd bespaart en uw onderhoudskosten verlaagt.

Vraag een demo aan
ONZE CASES
Laat onze klanten iets over ons zeggen
Hoe is het om FreezerData uw koelapparatuur te laten monitoren? Onze klanten delen de verhalen over hoe ze het platform hebben leren kennen, hoe het installatieproces was en welke voordelen ze realiseerden.
Bekijk onze cases