Bij koelopslag draait alles om precisie.

Elke schakel in de koudeketen heeft nauwkeurige temperatuurregeling nodig. Variërende houdbaarheidstermijnen en temperatuurbereiken van de opgeslagen goederen kunnen dit een uitdaging maken. Of u nu voedsel produceert of koelopslag gebruikt voor uw logistieke activiteiten, FreezerData zorgt ervoor dat u 24/7 op de hoogte bent van uw koelapparatuur.
Temperatuurbewaking vriezer

De productie, opslag en transport van voedselproducten kunnen allemaal complexe processen zijn. Daarnaast maakt het verschil aan bederfelijke producten deze complexiteit alleen maar groter. FreezerData helpt u voedselrisico’s te minimaliseren dankzij de gegarandeerde uptime van 99,7% en realtime, geautomatiseerde temperatuurbewaking.

Behoud topkwaliteit

FreezerData helpt u bij het behouden van de topkwaliteit van uw producten. Of u nu een producent bent met een on-site koelmagazijn, een eindgebruiker die temperatuurgevoelige producten opslaat in een restaurant of de logistieke dienstverlener die verse of diepgevroren producten opslaat en verzendt. Met ons systeem kunt u meerdere omgevingsparameters volgen, zoals vochtigheid en temperatuur. Zo zorgt u ervoor dat uw producten voldoen aan alle wettelijke vereisten.

Het maakt niet uit waar in de koelketen u staat. FreezerData helpt u om vers, bederfelijk voedsel van de ene kant van de wereld naar de andere te brengen zonder de integriteit van deze goederen in gevaar te brengen. Van vriescellen tot koelopslag, u wilt de temperatuur in de gaten houden en wij helpen u dit met vertrouwen te doen.
Koude opslag temperatuurregeling

FreezerData is ontworpen om het u gemakkelijk te maken. Ons platform vereenvoudigt niet alleen uw HACCP-naleving met auditvriendelijke rapporten, maar biedt u ook de gegevens die u nodig hebt om klachten van klanten te onderzoeken.

Duurzaamheid verbeteren

Waarschijnlijk weet u al dat een verbeterde duurzaamheid niet alleen het milieu beschermt, maar ook uw bedrijfsresultaten verbetert. Naast alle duurzame ontwikkelingen die u heeft ondernomen kan FreezerData u helpen een nog hogere energie-efficiëntie te bereiken. Het platform draait op een AI-algoritme dat elke minuut al uw historische en huidige gegevens analyseert en u helpt uitval van apparatuur te voorkomen.

Optimaliseer uw koudeopslag

Om uw koudeopslag te beschermen, moet u weten dat elk koelapparaat 24/7, 365 dagen per jaar wordt gecontroleerd. U moet ook weten dat als een sensor uitvalt, dit geen invloed heeft op de rest van het systeem. Alle apparaten die op uw FreezerData-netwerk zijn aangesloten, werken onafhankelijk. Als een van hen niet reageert, werkt het systeem gewoon door. U kunt alle units zelfs op afstand goed in de gaten houden. Bovendien waarschuwt ons AI-algoritme u voor een storing, zodat uw koudeopslag altijd blijft functioneren naar behoren.

Contact