Bescherm uw onderzoek 24/7.

Biologische agentia, buffers, enzymen en celculturen moeten op specifieke temperaturen bewaard worden. En daar houdt het niet op. Er zijn ook andere parameters die elke minuut van de dag moeten worden bijgehouden. Zelfs een kleine verandering in de omstandigheden kan desastreus zijn voor uw farmaceutisch onderzoek.

FreezerData helpt u de integriteit van essentiële middelen en medicijnen te behouden en bewaakt uw apparatuur in real-time. De 99,7% uptime-garantie van het platform geeft u de zekerheid en gemoedsrust dat uw producten continu beschermd zijn. Het voorspellende onderhoud algoritme analyseert voortdurend uw sensorgegevens en waarschuwt u wanneer uw apparatuur niet goed dreigt te functioneren.

Track alle processen

Met FreezerData kunt u de temperatuur, druk, CO2- en O2-niveaus, luchtvochtigheid en andere parameters tracken via een real-time dashboard. Het platform kan verschillende meetwaarden vastleggen via de ingebouwde sensoren en elke 4-20 mA-sensor die u erop aansluit. Met GPS-connectiviteit kunt u uw systemen zelfs op afstand in de gaten houden. Daarnaast maakt de wifi-module het mogelijk om een specifieke sensor in seconden te lokaliseren.

Traceerbaarheid, kwaliteitscontrole en reproduceerbaarheid vormen een constant onderdeel van onderzoek en medicijnontwikkeling. FreezerData registreert en slaat real-time gegevens op zodat u deze kunt gebruiken voor procesverbeteringen. Tegelijkertijd helpt het u storingen te voorkomen.

FreezerData ondersteunt alle toonaangevende standaarden voor farmaceutische producten en laboratoria, waaronder GMP, GLP, GAMP en FDA 21 CFR part 11. Het stelt u ook in staat om makkelijk te lezen rapporten op te stellen. Deze kunt u ideaal gebruiken voor interne en externe audits. Zo leeft u gemakkelijk alle industriestandaarden na!

Aan alle industrienormen voldoen

Naleving van industrienormen en strikte regelgeving gaan hand in hand. In wetenschappelijk en medisch onderzoek vereisen deze voorschriften risicobeperking en procesvalidatie. Maar het bijhouden van de nieuwste regels kan gemakkelijk een fulltime taak worden. Laat FreezerData de administratie voor u doen terwijl u zich op uw onderzoek focust. Het platform registreert elke minuut gegevens van uw sensoren en slaat deze voor altijd op.

Overal toegang tot uw gegevens

U hoeft geen uren door stapels papier te zoeken om de gegevens te vinden die u zoekt. Stoffige bestanden en opslagruimte met een achterhaalde beveiliging behoren tot het verleden. Met FreezerData verdwijnen al deze zorgen in de (digitale) clouds. Al uw gegevens worden opgeslagen op onze beveiligde servers met gecontroleerde online toegang vanaf elk apparaat.

Neem contact met ons