Een vingers aan de pols voor uw koelapparatuur.

Elke stap in de bloedtransport keten vereist specifieke temperaturen om de integriteit te waarborgen. Als het te koud of te warm is, zullen bloed en bloedbestanddelen bederven en onbruikbaar worden. FreezerData is het online platform dat de temperatuur en andere kritische parameters 24/7 bewaakt en analyseert. Hierdoor voorkomt u onverwachte uitval van apparatuur en productverlies.
FreezerData trusted by many blood banks

Met FreezerData kunt u de temperatuur en andere vitale parameters bewaken, zelfs wanneer uw producten getransporteerd worden of op afstand zijn opgeslagen. Dit helpt u te allen tijde de controle te behouden. Zo creëert u een goed onderhouden supply chain gebaseerd op een constante temperatuurcontrole.

Real-time bewaking inschakelen

Er is geen alternatief voor bloedproducten die dagelijks worden gebruikt om levens te redden. Het opslaan van dergelijke hoogwaardige items vereist een onfeilbare continue bewaking. FreezerData houdt uw koelinstallaties onder controle, zelfs als er niemand in de buurt is. Het systeem kan gegevens opnemen van zijn eigen sensoren en andere 4-20 mA-sensoren die u erop aansluit. Het toont al deze gegevens via een realtime dashboard.

Of het nu -40ºC is voor specifieke bloedbestanddelen of +2ºC, u moet ervoor zorgen dat uw koelapparatuur bepaalde temperaturen behoudt. FreezerData helpt u de juiste temperatuur te behouden en uw apparatuur te beschermen tegen storingen. Wij stellen u in staat om alle belangrijke parameters te bewaken van donor tot patiënt.
Monitor your

Met FreezerData bent u altijd klaar voor controles! U kunt aangepaste rapporten en volledige audit trails opstellen in overeenstemming met de industrienormen, waaronder deel 11 van de FDA 21 CFR-norm en de apparatuur specificaties zoals vereist door de Nederlandse organisatie van bloedbanken.

Garandeer product effectiviteit

Exacte temperaturen zijn essentieel voor het transport en de opslag van bloed. De sensoren van FreezerData leggen elke minuut van de dag gegevens vast. Met 99,7% uptime is het systeem de monteur die uw koelunits altijd in de gaten houdt. Tegelijkertijd stelt het intelligente algoritme u in staat om actie te ondernemen voordat uw systemen defect raken. U kunt erop vertrouwen dat uw producten altijd onder de juiste omstandigheden zijn opgeslagen.

Automatische alarmen

Temperatuurbeheersing tijdens verwerking en opslag is essentieel om de kwaliteit van bloed en bloedbestanddelen te waarborgen. Dit handmatig doen kan tijdrovend zijn en waardevolle bronnen verspillen. Om nog maar te zwijgen van het feit dat het beter is om van tevoren te weten of er iets mis kan gaan.
FreezerData zal u automatisch op de hoogte stellen als er een afwijking is van uw specifieke temperatuurinstellingen. Het AI-algoritme analyseert alle beschikbare gegevens in realtime en waarschuwt u wanneer uw on-site of externe apparatuur tekenen van storing begint te vertonen.

Neem contact op met ons